Witt SA6082-1BG hängmörningsskåp

Varunummer.: 20110013

Svart köttlagringsskåp / hängbäringsskåp för köttmognad i 1 zon 1-25°, fuktkontrollen och UV-steriliseringsljuset skyddar köttet i mognadsprocessen. Skåpet har vattentank och 3 hängkrokar, 1 stålgaller och 1 saltfat ingår.

  • Fuktighetskontroll av krokmognad från 1° till 25°
  • Steriliserande UV-ljus
  • Inkluderar 3 krokar och 1 galler och en saltbricka
  • Klimatklass: 0,1,2,3,4,5,6,7,8
  • Kökssockeln kan kompletteras under skåpet
Se alla specifikationer

Specifikationer

Kapacitet, forbrug og strømforsyning

Kräver behörig installatör Nej
Cooled volume (l) 127
Kylvätskektyp R600a
Kylvätskektyp, vikt (g) 35
Energiförbrukning år (kWh) 500

Produktdesign och placering

Kontrollpanel Touch
Displayfärg Vit
Material Glas
Rostfritt stål
Färg Black
Displaytyp LCD
Dörrgångjärn Högerhängd
Dörr 2-lager glas
Typ av handtag Målat stål
Vändbar dörr Ja
SoftClose Nej
Vändbar dörr Ja
Typ av handtag Udvendig
Justerbara ben Ja
Lägsta lämpliga rumstemperatur (°C) 10
Modellbredd (cm) 59,5
Dörrgångjärn Högerhängd
EasyClean Ja

Funktioner

Luftcirkulation Ja
Antal kompressorer 1
Kompressortyp Vibrationsdämpande kompressor
Termostattyp Elektronisk
Temperaturdisplay Ja
Placering av display Invändig
Dörrlarm Ja
SoftClose på dörr Nej
Kolfilter Nej
Temperaturzoner 1
UV-skyddad dörr Ja
Aktivt kolfilter Nej
Displaytyp Touch

Invändiga funktioner

Antal hyllor 1
Hylltyp Rustfri hylde
Ophængsbom med 3 kroge
Rustfri saltbakke
Antal stålhyllor 1
Invändig kamera (extratillbehör) Nej
Typ av belysning LED

Mått & Vikt

Nettohöjd (cm) 820
Bredd (mm) 595
Djup (mm) 570
Nettovikt (kg) 42
Installationsbredd (mm) 830-895x600x590
Sladdlängd (cm) 200
Min. inbyggnadsmått (HxBxD mm) 820x600x590
Max. inbyggnadsmått (HxBxD mm) 895x600x590
Sladdlängd (cm) 200

EAN

EAN 5707582007070

Mer information

Svart köttlagringsskåp / hängbäringsskåp för köttmognad i 1 zon, fuktkontrollen säkerställer rätt balans för köttets mognad och UV-steriliserande ljus skyddar köttet i mognadsprocessen.

Torkning är en gammal metod för att mogna kött så att det blir både mer smakrikt och mört.

Köp till exempel 1 kg RibEye
När den har gått ner 30% är den redo att svetsas på pannan
Det mesta kött som köps idag är förpackat strax efter slakt och snidning och har ingen eller mycket kort mognad.
Omoget kött saknar smak, i ett DryAge-skåp släpps mjölksyran som finns i allt kött, detta ger mindre syra i köttet och mer omami/smak

Temperaturen för krokmognad nötkött måste vara 1-3° och mellan 65 och 75% i luftfuktighet - Vi rekommenderar 2° och 70%
Vattenbehållaren i botten av skåpet är fylld med vatten och luftfuktigheten i skåpet styrs automatiskt

Köttet vägs och hängs upp i de medföljande köttkrokarna
När köttet har cirka 30 % mindre vikt är det klart för tillagning
De lite uttorkade sidorna skärs bort och bryns gärna, så att man senare kan göra en läcker sås. Köttet tillagas enligt önskemål. Den kan långrostas i ugnen, sous vide, flamgrillas eller bara en snabb tur på en het grillpanna/form

Gemensamt för torrlagring/tormognad/krokmognad är att det är en process som hittills i stort sett varit omöjlig att genomföra i ett vanligt hem. Hur många känner du som har ett kylrum i sitt hem? eller vad sägs om bara ett kylskåp där de kan garantera att en massa bakterier inte kommer in med den andra maten? Vi känner åtminstone ingen!

Betyg
0
(0 Ratings)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0