Witts prisbelönta pizzaugnar är rykande heta

Pizza lika krispig och god som på italiensk restaurang? Det får du med de prisbelönta* och kritikerrosade ETNA-pizzaugnarna från Witt.

Uteliv är pizzatid. Finns det något mysigare än att träffas med goda vänner på altanen runt den varma pizzaugnen och njuta av rykande heta, krispiga och helt perfekta pizzor?

ETNA-serien från Witt består av de mest användarvänliga pizzaugnarna på marknaden hittills. Design, funktionalitet och kvalitet i en liga för sig. Dubbel isolering, miljövänlig, energisnål – och blixtsnabb uppvärmning.

Booster-brännaren fördelar värmen jämnt över pizzastenen – som samtidigt håller en konstant värme, så du snabbt kan grädda så många pizzor du vill utan att vänta på att temperaturen ska stiga igen. Det är just den konstanta värmen, och fördelningen av den, som är hemligheten bakom det alltid krispiga resultatet. Med modellen Rotante behöver du inte ens tänka på att vända på pizzan för att den ska få en jämn gräddning. Det sköter den roterande stenen (aktiveras med ett enda tryck).

Kan vi dröja kvar vid designen ett ögonblick? Maskulin och robust – med stort ugnsfack och fyra rejäla ben som ser till att ugnen står stabilt. Materialen av hög kvalitet garanterar en lång livslängd.

En pizza är inte bara en pizza. Långt ifrån. Den bästa görs på en Witt ETNA. Enkelt och snabbt. Det är inte bara något vi säger. Recensenterna är också rörande överens.

--

*) Good Design och German Design Award

BBC Good Foods
Vi har testat många pizzaugnar och Witt Rotante är utan tvekan den modell som är lättast att göra pizzor i. Den har en bred öppning mot ugnsfacket, en U-formad brännare som ger en imponerande värmefördelning inuti ugnen, och såklart den roterande pizzastenen. Boosterbrännaren under pizzastenen håller stenen varm.”

TEK.NO
"Witt Etna Rotante är den klart bästa pizzaugnen vi har testat. Den är i en helt egen liga. Det är inte bara den överlägset största pizzaugnen vi har testat – och den tyngsta – det är också den första pizzaugnen vi har testat med en automatisk, roterande pizzasten.”

--

Läs fler av de många fina recensionerna här:

https://www.wittpizza.com/da/pages/awards-reviews

Witt Pizza ETNA (Rotante eller Fermo) finns i 4 färger.

Rekommenderat pris från 7.499,- SEK

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

11. juli 2023

Resa från Mexico till Tyskland för den perfekta pizzaugnen?

Det kanske låter galet men det är precis vad Alejandro Lead från Mexico gjorde för att få tag i pizzaugnen Witt ETNA Rotante.Läs mer

19. juli 2024

”Bästa pizzaugnen” – nu i en mindre modell

Den prisbelönta pizzaugnen Witt ETNA Rotante har tagit användarna, recensenterna – ja, hela världen – med storm. Med sin roterande sten och dubbla brännare gräddar den blixtsnabbt pizza efter pizza med garanterat krispigt resultat. Nu har Rotante fåt ... Läs mer